Nieuw Aanbod

VL-PK Vlissingen huurwoning

Een gunstig gelegen appartement van 80 m2 gelegen op de bovenste verdieping van appartementencomplex aan de rand van Vlissingen met vanuit de woonkamer leuk uitzicht op de voorbijvarende schepen.

Het NS-station van Vlissingen is op loopafstand en ook de oprit van de A58 is snel te bereiken. Via deze rijksweg die loopt van Vlissingen naar Eindhoven is ook Brabant snel te bereiken. De reistijd naar Bergen op Zoom is bijv. 40 minuten, en in Terneuzen ben je binnen een half uur.

Er is ruime gratis parkeergelegenheid bij het appartement en centrum, boulevard en strand liggen op 2 km afstand dus per voet of per fiets goed te bereiken.

Het appartement heeft kunstofkozijnen met dubbele beglazing en wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming. Op de begane grond is er een berging voor het stallen van fietsen etc.

Wanneer u het appartement binnenkomt komt u in de hal waar alle deuren op uitkomen. Gelijk aan uw rechterhand is de kleinste slaapkamer, hierin staat nu 1 bed met een nachtkastje en kledingkast. In deze kamer is evt. op verzoek een stapelbed te plaatsen door ons. Vervolgens aan de linkerkant de grootste slaapkamer, daarin staan twee bedden met een kledingkast en een wastafel. De bedden zijn voorzien van nieuwe matrassen en beddengoed.

De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, gasfornuis met afzuigkap en wasmachine. De keuken is verder voorzien van een complete keukeninrichting (servies, pannen, bestek etc. ). Vanuit de keuken is ook de toegang tot een groot balkon van 7 meter lang. De badkamer is ook te bereiken vanuit de keuken en deze is voorzien van een ruime douche.

Als u rechtdoor loopt vanuit de gang komt in de woonkamer, deze is gemeubileerd met twee twee-zits banken, een tv en een eethoek. In de woonkamer is een grote inbouwkast en nog een losse kast met vakken. Vanuit de woonkamer komt u in de derde slaapkamer met twee bedden, en kledingkast en vanuit deze slaapkamer is ook toegang naar het balkon.

Type Huis Appartement
Aantal kamers 4
Inrichting Gemeubileerd
Max. Pers.: 5 pers.
Beschikbaarheid: direct
Gas/water/licht: incl
Plaats: vlissingen
Straat: paul krugerstraat
Huurprijs: € 100 p.p/p.wk,-
Plaatsnaam:
vlissingen
Straatnaam:
paul krugerstraat
»
Naam* :
Email* :
Telefoon:
Bericht:
TELEFOON 06-34 89 98 43
Bel mij terug

Naam*

Telefoonnummer *

Bel mij terug
GRATIS UW WONING VERHUREN?